Om Athyna Moda

Noget af det som inspirerede os til at starte Athyna Moda, var at udbudet af reolmarkeder i Odense og omegn enten var meget specifikke i forhold til hvilke type varer der blev solgt (Børnetøj, dametøj osv.) eller også var de meget “rodede” med tøj, legetøj, brugskunst blandet sammen. Vi ønskede derfor at skabe et reolmarked med plads til varer for hele familien og hvor der var struktur, orden og god plads i butikken.

Da vi således faldt over en tidligere Aldi butik i Søndersø, var der ikke langt fra tanke til handling, her var der 900m2 lyse lækre lokaler som fra starten var opdelt i 2 store afdelinger på henholdsvis 500m2 og 300m2. Så spørger nogen “Hvorfor i Søndersø og ikke i Odense som de andre store reolmarkeder”. Nordfyn har ikke det store udbud af tøjbutikker, så det var en af overvejelserne, en anden var at turen til Søndersø ikke tager mere end 10 min i bil fra Odense og det er på de store veje hvor man helt slipper for bytrafikken.  

Reglerne for vores reol lejere er simple… Kom med varer som er rene, pæne, i god stand og i god kvalitet. Lad være med at “proppe” din reol så det er umuligt for en interesseret køber at “bladre” i tøjet. Lav nogle gode skilte som forklarer HVAD det er du sælger og i hvilke størrelser. Her er mange reoler, så det skal være nemt for interesserede købere at finde det de kigger efter. Endelig, tøj afdelingen er KUN til tøj og ting afdelingen er KUN til ting. I ting afdelingen er reglerne lige så simple. Kom med varer som er rene, pæne, i god stand og i god kvalitet.

Vi har ingen kontrol over udbuddet af varer. Men generelt er her hver uge fyldte reoler som henvender sig til HELE familien. De fleste har dog valgt at køre et “tema” på Deres reol, så de i en uge af gangen henvender sig til en bestemt målgruppe (Babytøj og tilbehør, børnetøj, tøj til teenagere (Båd dreng og pige), ungpigetøj, dametøj, herretøj osv.). I afdelingen for ting er her alt fra nyt legetøj til brugskunst, boligtilbehør og meget mere.

For hele butikken gælder det at vi opretholder orden og god plads. Her er hele 2 meter brede gange og vi sørger hele tiden for at der bliver ryddet op og gjort rent så det er en lækker og god oplevelse at besøge butikken. 

Velkommen til Athyna Moda