Faq

Athyna Moda er et nyt type reolmarked for HELE familien, her er ikke begrænsninger så man f.eks. kun kan sælge dame eller børnetøj. Faktisk må man som reollejer helt selv bestemme hvad man sælger, så længe man holder sig indenfor vores regler om ikke at blande tøj og ting 🙂

Markedet består af dels private lejere af reoler men tanken er at også enkelte virksomheder er velkommen med outlet varer, dvs. det er målsætningen at butikken er et mix af nyt og brugt.

Varer som kan sælges fra en tøjreol

 • Baby og Børnetøj i en hver størrelse
 • Dame og Herretøj
 • Tilbehør til baby
 • Barnevogne & baby relaterede ting (Vi har også et specielt område til ting som der ikke er plads til på reolen). 

Der kun EN type reol, men til gengæld kan du selv opsætte den så den præcis passer til dine behov. Som standard er hver reol 100cm bred og 180 cm høj og forberedt til 5 hylder, hvoraf 2 af dem er valgfrie. I alle reoler er der som standard bøjlestang, alle reoler kan udvides til at have 2 bøjestønger (hvis du f.eks. har meget børnetøj).

Hvordan lejer jeg en reol?

Du kan enten komme forbi og leje den direkte i butikken hvis du gerne vil have vores hjælp til det, eller du kan booke den direkte her på siden. 

Hvordan får jeg solgt mest muligt?

Herunder kan du finde lidt tips til mersalg. Vi hører jo hele tiden hvad kunderne siger og deler gerne dette med jer 🙂

 • Skilte og udsmykning på din reol
  ALLE kunder i butikken siger “Reollejere skal lave skilte med størrelser, ellers gider vi ikke kigge for så er det for uoverskueligt”. Vi kan også KLART se at dem gør noget ud af Deres skilte også er dem som sælger mest. Arranger hertil dit tøj i farver, så det er overskueligt og indbydende.
 • Lad være med at “overfylde” din reol
  Vi tillader op til 35 bøjler af gangen på reolen (Voksentøj) og 70 til børnetøj (fordelt på 2 bøjlestænger) Grunden til denne begrænsning er, at det skal være så man kan “bladre i tøjet” så en god regel er 2 fingres brede imellem bøjlerne. PROPPEDE REOLER SÆLGER INTET!
 • Læg dine varer i vores webshop
  Athyna Moda har en komplet webshop hvor du som kunde selv kan lægge dine varer ind. Vi tilbyder både Click & Collect og forsendelse af dine solgte varer uden du skal foretage dig andet end at oprette dem.
 • Brug de nederste hylder fornuftigt
  Benyt kurve til mindre ting og sæt dem på hylden, det tager sig godt ud og gør din reol overskueligt. De nederste hylder er også gode til sko.
 • Facebook og sociale medier
  Gå på Facebook og like Athyna Moda siden, husk også at melde dig ind i de 2 grupper:
  1. Aktuelle varer i Athyna Moda
   En åben grupper som alle kan blive medlem af og stedet hvor reollejere ligger billeder op af Deres reol og de varer som de sælger. Det er disse opslag som vi også opfordrer folk til at dele på egen side/grupper man er medlem af. Det udbreder kendskab til butikken og giver mersalg.
  2. Athyna Moda – Gruppe til reol lejere
   En LUKKET gruppe KUN for reol lejere. Gruppen bruges til at informere om relevante ting i butikken, efterlysninger af dele der er dukket op uden stregkode mv. 

Jeg sælger ikke ret meget, hvad gør jeg forkert?
Hvis du har lavet skilte og ellers fulgt vores gode råd herover, så kan du nok ikke gøre så meget mere. Salget afhænger 100% af hvilke kunder der besøger butikken og om de lige er ude efter dine typer af varer.

Praktisk info:

Hvordan ved jeg en vare er solgt og hvornår får jeg mine penge?

Når du bliver reol lejer får du også et login så du kan følge med i salget i “din egen lille butik”, så du har hele tiden overblik over hvad der sker. Vi kører perioder på 2 uger, som afregnes i den efterfølgende periode. På den måde skal du ikke vente for længe med at få udbetalt dit salg. Vi tilstræber at have gennemført betalinger indenfor en uge, men der kan til tider gå et par dage mere hvis der er travlt i butikken. 

Adresse

Vi bor på Vesterled 16 – 5471 Søndersø og vi kan træffes på telefon 52610162